Tryg og sikker grå stær
operation foretages af kompetente læger

Hvad er grå stær?

Verden er visuel – og grå stær er ingen munter besked at få. Øjenlægerne på Rådhuspladsen har fra opdagelse til operation gjort det perfekt. Informeret, skabt tryghed, givet mig klare valg. Jeg er fem uger senere gennem operationen og har fået et klart syn uden komplikationer. Kan varmt anbefales.

 

Henrik, 61 år, opereret for grå stær

Vil du vide mere om grå stær?

Operation for grå stær

Priser og tilskud

Operation for grå stær

Priser og tilskud

Jeg gik til optikeren, da jeg havde svært ved at læse nummerpladerne på de andre biler, når jeg kørte bil. Jeg blev sendt videre til øjenlægen, der konstaterede, at jeg havde grå stær på begge øjne. Jeg fik undersøgt begge øjne og fik en tid til operation af højre øje 14 dage senere.

Jeg mødte op til aftalt tid, og blev hentet af øjenlægen, som forklarede det forløbet. Så blev jeg placeret i en ”operationsstol”, der blev vippet lidt, fik et klæde over øjet og blev dryppet med bedøvelse i øjet, hvorefter området omkring øjet blev renset af en sygeplejerske.

Det gik overraskende hurtigt. Lægen forklarede hele tiden, hvad han foretog sig. Jeg kunne godt mærke, at der blev arbejdet med at få frigjort noget i øjet og placeret en ny linse, men bedøvelsen virkede og det gjorde ikke ondt. Efter ca. 20-30 minutter var jeg ude igen, og sikke en forskel. Jeg kunne med det samme se alting klart og tydeligt. Jeg kunne se ansigterne i huset overfor og farverne stod helt klart. Det var en vild oplevelse, og 14 dage senere var det samme oplevelse, denne gang med venstre øje.

De er meget professionelle og fik mig til at slappe af, selvom det var synet, der skulle ”pilles ved.” Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, som jeg har fået.

 

 

Jan, 61 år